zondag 29 maart 2015

Broccoli-zalm salade


Half warme broccoli salade met zalm: erg lekker!! Dit soort dingen ontstaan zomaar ineens, omdat ik én een groente heb die ik op moet maken én omdat ik een beetje op mijn eten wil letten wat koolhydraten betreft. Ik vind zelf niet dat je al je koolhydraten moet schrappen als je op je eten wilt letten, maar een betere verdeling per dag maken scheelt al veel. Misschien is dit een beetje een aparte combi, maar ik vond het lekker en voor mijn zoontje doe ik er aardappelen of rijst bij!


Benodigdheden (2-3 personen):
1 bakje gerookte gepeperde zalm (AH)
1 broccoli
1 bakje champignons
1 ui
1 teen knoflook
2-3 eieren
peper en zout

Bereidingswijze:
Kook de broccoli zoals gewoon. Snijd ondertussen de ui en knoflook en champignons in stukjes. Giet de broccoli af en laat afkoelen. Verhit wat olie in een pan en bak de champignons voeg na 10 minuten de ui en knoflook toe. Kook ondertussen de eieren (6 minuten voor half zacht en 8 minuten voor hard). Voeg de broccoli toe aan de champignons en roer het door. Breng op smaak met peper en zout. Schep het op een bord en snipper de zalm hierover heen. Serveer eventueel met aardappels of rijst. Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten